Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ - iefimerida.gr

Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ρήση του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ότι θα φτάσει στα άκρα με το «Iron Man 3» αποδείχθηκε... προφητική αφού ο γνωστός ηθοποιός τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Ο Robert Downey Jr. τραυματίστηκε σήμερα στα γυρίσματα, στο Wilmington της Bόρειας Καρολίνα», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία παραγωγής, προσθέτοντας πως τα γυρίσματα θα σταματήσουν μέχρι ο πρωταγωνιστής να ξεπεράσει τον τραυματισμό.

Ο 47χρονος ηθοποιός χτύπησε στον αγκώνα κατά την διάρκεια επικίνδυνης σκηνής, ενώ νεότερα για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού ο εκπρόσωπός του αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Το «Iron Man 3» έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2013, κάτι που, μέχρι στιγμής, δεν έχει αλλάξει εξαιτίας του τραυματισμού του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ