Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά για μια μητέρα με καρκίνο - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά για μια μητέρα με καρκίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναυλία για την οικονομική ενίσχυση μιας μητέρας δύο παιδιών, που πάσχει από καρκίνο, θα δώσει ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος στις 24 Αυγουστου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα στο star.gr, ο Γιάννης Πλούταρχος θα τραγουδήσει την επόμενη Παρασκευή 24 Αυγούστου στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης στις 19.00. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα κάνουν 15 ευρώ.

Η συναυλία διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες ζητούν την συνδρομή όλων μας για να βοηθηθεί η 37χρονη μητέρα.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Θεάτρου Γης και στα καταστήματα «Public» (Πυλαία και Τσιμισκή) και «Hondos Center» (Αριστοτέλους).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ