Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ από τον Φιλιππίδη με άλμα στα 5,76 μέτρα! - iefimerida.gr

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ από τον Φιλιππίδη με άλμα στα 5,76 μέτρα!

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ από τον Φιλιππίδη με άλμα στα 5
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι δεν κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Κώστας Φιλιππίδης το πέτυχε στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου της Γερμανίας, όπου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,76 μέτρα!

Ο αθλητής του στίβου συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις, στο Λαντάου, καταρρίπτοντας με την τρίτη του προσπάθεια στα 5,76 μέτρα το... δικό του, επίσης, πανελλήνιο ρεκόρ, που ήταν 5,75 μέτρα, επίδοση, μάλιστα, που είχε σημειώσει δύο φορές, μία τον Αύγουστο του 2008 και άλλη μια φορά το 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού.

Ο Κώστας Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5,41 μέτρα με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,61 μέτρα με την πρώτη τα 5,71 μέτρα και με την τρίτη τα 5,76 μέτρα.

Ο Γερμανός Μπιορν Οτο, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης το Λονδίνου, ξεπέρασε τα 5,81 μέτρα και ο συμπατριώτης του Ράφαελ Χολντζέπε, «χάλκινος» στο Λονδίνο, παρέμεινε στα 5,71 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ