82χρονος βρήκε τον μπελά του, επιλέγοντας να πάει για μπάνιο φορώντας… στρινγκ! - iefimerida.gr

82χρονος βρήκε τον μπελά του, επιλέγοντας να πάει για μπάνιο φορώντας… στρινγκ!

82χρονος βρήκε τον μπελά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια βουτιά σε ποταμό του Φοίνιξ στην Αριζόνα αποφάσισε να πάει να ρίξει ένας 82χρονος, στο κρατητήριο κατέληξε τελικά, όταν η μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών που καθόταν δίπλα του, έκρινε ότι το μαγιό του είναι άκρως ακατάλληλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο ηλικιωμένος πήγε και κάθισε δίπλα τους, έβγαλε το παντελόνι του και πήγε σαν κύριος να βουτήξει, και τότε εκείνη συνειδητοποίησε ότι το μαγιό που φορούσε ήταν G-string.

Η μια από τις δύο κόρες της, ηλικίας 14 ετών, είδε το θέαμα σοκαρίστηκε τόσο πολύ, που της ζήτησε να φύγουν. Τότε η γυναίκα, ζήτησε από τον 82χρονο να πάει παραπέρα, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία, κατηγορώντας τον ότι επίτηδες έκανε ότι έκανε, με στόχο να δείξει τα «κάλλη» του στα ανήλικα κορίτσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ