Λαφαζάνης: Η χρεοκοπία είναι όπλο στα χέρια των αδυνάτων - ΝΔ: Ντροπή! - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Η χρεοκοπία είναι όπλο στα χέρια των αδυνάτων - ΝΔ: Ντροπή!

Λαφαζάνης: Η χρεοκοπία είναι όπλο στα χέρια των αδυνάτων - ΝΔ: Ντροπή!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ την τελευταία να χαρακτηρίζει «ντροπή» τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου, Παναγιώτης Λαφαζάνης, δηλαδή ότι «η χρεοκοπία είναι όπλο στα χέρια των αδυνάτων» και ότι δεν πρέπει να την «εμφανίζουμε ως μπαμπούλα».

Ο κ. Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ραδιοσταθμό ALPHA 989, ανέφερε πως «η χρεοκοπία δεν είναι κατ' ανάγκην καταστροφική. Είναι όπλο των αδύνατων όταν φτάνουν στο σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα».

Οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την άμεση έντονη αντίδραση της ΝΔ η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε πως ο κ. Λαφαζάνης «εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας».

«Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε αποκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη», συνεχίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ. «Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ