Ετοιμάζει η Apple iPad mini; - iefimerida.gr

Ετοιμάζει η Apple iPad mini;

Ετοιμάζει η Apple iPad mini;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένονται οι ανακοινώσεις της Apple, αναφορικά με τα νέα προϊόντα που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά, μεταξύ των οποίων και το νέο iPad, που οι φήμες θέλουν να βγαίνει σε μικρότερο μέγεθος.

Αν και ο Στιβ Τζομπς είχε ταχθεί ανοιχτά εναντίον ενός τάμπλετ μικρότερου ή ίσου των 7 ιντσών, ο νέος υπεύθυνος για αυτές τις αποφάσεις είναι πιο θετικός απέναντι στην ιδέα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, το iPad mini θα λειτουργεί ακριβώς όπως το κανονικό iPad, αλλά θα μοιάζει περισσότερο με ένα μεγάλο iPod touch. Μάλιστα, η ιστοσελίδα ThinkiOS.com, υποστηρίζει ότι διαθέτει τα σχέδια του νέου iPad, δημοσιεύοντας μια σχετική φωτογραφία.

Ετοιμάζει η Apple iPad mini; | iefimerida.gr 0
Ετοιμάζει η Apple iPad mini; | iefimerida.gr 1

Το νέο, μικρό iPad θα είναι ελαφρύτερο, θα έχει οθόνη 7.85 ιντσών και ανάλυση 1024 × 768, ενώ η τιμή του υπολογίζεται στα 200 – 250 δολάρια, χωρίς βέβαια να έχει γίνει κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση από την Apple.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ