Τραγωδία στο Βόλο - Μεθυσμένος οδηγός σκάφους παρασύρει και σκοτώνει 47χρονο - iefimerida.gr

Τραγωδία στο Βόλο - Μεθυσμένος οδηγός σκάφους παρασύρει και σκοτώνει 47χρονο

Τραγωδία στο Βόλο - Μεθυσμένος οδηγός ταχύπλοου σκοτώνει 47χρονο και τραυματίζει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου ένας 47χρονος που κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Μηνά στο Βόλο, όταν τραυματίστηκε από ταχύπλοο που οδηγούσε ένας 25χρονος κάτω υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο άτυχος άντρας, ο οποίος υπηρετούσε στην Αστυνομία του Βόλου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολυμπούσε με τον 15χρονο γιο του σε απόσταση 60 μέτρων από την ακτή.

Ο 25χρονος χειριστής του ταχύπλοου που, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν τους αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να τους παρασύρει τραυματίζοντας θανάσιμα τον 47χρονο και σοβαρά τον ανήλικο γιο του.

Ο 47χρονος διακομίσθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ζωή του 15χρονου γιου του, ωστόσο, δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο νεαρός, ο οποίος κατείχε νόμιμη άδεια χειριστή ταχύπλοου, συνελήφθη από Κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που έσπευσε στο σημείο.

Ο 25χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Φωτογραφεία Αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ