Η ζωή στον Άρη μέσα από μια πολύ διαφορετική ματιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ζωή στον Άρη μέσα από μια πολύ διαφορετική ματιά [εικόνες]

Η ζωή στον Άρη μέσα από μια πολύ διαφορετική ματιά [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και όταν το Curiosity προσγειώθηκε στον Άρη την περασμένη εβδομάδα, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται πως θα είναι η ζωή στον «Κόκκινο πλανήτη», κατά πάσα πιθανότητα κανείς δεν είχε στο μυαλό του αυτό που σκέφτηκαν οι καλλιτέχνες Νίκολας Καν και Ρίτσαρντ Σελέσνικ.

Στα φωτομοντάζ που έφτιαξαν σε συνεργασία οι δύο άντρες, απεικονίζονται δύο γυναίκες να ανεβαίνουν βράχια, να περπατούν ανάμεσα σε ερείπια και να γεννούν παιδιά, πάντα φορώντας στολή, με φόντο το τοπίο του Άρη, όπως το εμπνεύστηκαν οι καλλιτέχνες από τις φωτογραφίες που τράβηξε η ΝΑΣΑ.

Η ιδέα του συγκεκριμένου πρότζεκτ, ανήκει στον υπεύθυνο Τύπου της ίδιας της ΝΑΣΑ, Μπερτ Ούλριχ, ο οποίος προσέγγισε τους δύο καλλιτέχνες και τους ζήτησε να παρουσιάσουν πώς φαντάζονται τη ζωή στον Άρη.



















Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ