Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι - iefimerida.gr

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να τελειώσει και τυπικά σήμερα, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να μετακομίζει από την Αρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός επιθετικός μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι ήθελαν να τον πουλήσουν από την στιγμή που δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του, τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους διάβολους» και μέσα στην ημέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Η μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού θα στοιχίσει περισσότερα από 20 εκατ. λίρες, ενώ την είδηση της μετακίνησης του Φαν Πέρσι επιβεβαίωσαν το βράδυ της Τετάρτης τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Αρσεναλ.

«Η Άρσεναλ γνωστοποιεί τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο παίκτης θα μεταβεί στο Μάντσεστερ την Πέμπτη, για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του», αναφέρει η Αρσεναλ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε στην δική της: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ