Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Φαμπρίς Μουάμπα - iefimerida.gr

Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Φαμπρίς Μουάμπα

Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Φαμπρίς Μουάμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε μήνες μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά την διάρκεια του αγώνα Τότεναμ-Μπόλοτν, ο Φαμπρίς Μουάμπα ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μετά από την συμβουλή των γιατρών.

Ο 24χρονος πρώην πλέον μέσος, ο οποίος στις 17 Μαρτίου είχε καταρρεύσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για 78 λεπτά η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά, αν και ήλπιζε πως θα επανέλθει στην ενεργό δράση, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μπόλτον πως αποσύρεται από το ποδόσφαιρο. «Από την στιγμή που πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο, είχα την πεποίθηση ότι μία ημέρα θα μπορέσω να επιστρέψω στη δράση και να αγωνιστώ εκ νέου με τη φανέλα της Μπόλτον. Στο στάδιο της αποκατάστασής μου, την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψα στο Βέλγιο για να δεχθώ περαιτέρω ιατρικές συμβουλές από έναν κορυφαίο καρδιολόγο. Δυστυχώς τα νέα που έλαβα δεν ήταν αυτά που ήλπιζα να μάθω και αυτό σημαίνει ότι ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικώς ο Αγγλος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου από τότε που ήμουν παιδί και μου έδωσε πάρα πολλές ευκαιρίες. Πάνω απ' όλα, αγαπώ το παιχνίδι και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που ήμουν ικανός να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστώ τον Θεόπου είμαι ζωντανός και θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά το ιατρικό επιτελείο που δεν με εγκατέλειψε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν στην καριέρα μου και τους φίλους της Μπόλτον που είναι εξαιρετικοί. Είμαι ευλογημένος που έχω τη στήριξη της οικογενείας και των φίλων μου αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ