Στην Τουρκία φτιάχτηκε μια παραλία μόνο για γυναίκες! - iefimerida.gr

Στην Τουρκία φτιάχτηκε μια παραλία μόνο για γυναίκες!

Στην Τουρκία φτιάχτηκε μια παραλία μόνο για γυναίκες!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημοτική αρχή στην πόλη Κοτσαέλι αποφάσισε να περιφράξει ένα τμήμα τις παραλίας για...αποκλειστική χρήση από τις γυναίκες.

Αφού πρώτα ο δήμος προχώρησε σε έργα καθαρισμού των υδάτων, αποσπώντας μάλιστα και την περίφημη γαλάζια σημαία, στη συνέχεια θέλησε να περιφράξει, με ξύλινα διαχωριστικά πλαίσια, τμήμα της παραλίας του Ερεγλί, στη θάλασσα του Μαρμαρά, στο οποίο πρόσβαση έχουν μόνο οι γυναίκες.

Ο διαχωρισμός της παραλίας προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής, καθώς, όπως υποστηρίζουν, τα ξύλινα πλαίσια μήκους 200 μέτρων και ύψους 2,5 μέτρων, τα οποία αποκαλούν «τέρας», εμποδίζουν την πρόσβαση στη θάλασσα.

Από την πλευρά του ο δήμος της πόλης Κοτσαέλι (της αρχαίας ελληνικής πόλης Νικομήδεια), σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, υποστήριξε ότι ο διαχωρισμός της παραλίας έγινε έπειτα από αιτήματα γυναικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ