Ρέσλερ: Να απομονωθούν όσοι θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ - iefimerida.gr

Ρέσλερ: Να απομονωθούν όσοι θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ

Ρέσλερ: Να απομονωθούν όσοι θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απορρίπτει τώρα το λαϊκισμό και επικρίνει όσους έχουν κάνει λόγο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος, μάλιστα, δηλώνει για τον εαυτό του συνειδητά έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους για την Ελλάδα!

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο Φίλιπ Ρέσλερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Εγώ έχω συνειδητά επιλέξει χαμηλούς τόνους για την Ελλάδα», εξηγώντας παράλληλα πως ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του (FDP) ακολουθούν την οδό του «ευρωλαϊκισμού».

Μάλιστα καλεί να απομονωθούν τα στελέχη του βαυαρικού CSU που έχουν εκφραστεί ακραία για την κρίση και «ριψοκινδυνεύουν τη φήμη της Γερμανίας». Μάλιστα, έκανε και ονομαστικές αναφορές στον Βαυαρό υπουργό Οικονομικών Μάρκους Σέντερ και στον Αλεξάντερ Ντόμπριντ, που είχαν ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

«Δεν θέλουμε να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά στην ανάγκη θα μπορούσαμε να αντέξουμε τις συνέπειες» επαναλαμβάνει. «Η εμπειρία μας ήταν αποκαρδιωτική και η νέα κυβέρνηση ελπίζουμε ότι γνωρίζει σε τι συνθήκες βρίσκεται» καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ