Γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι σνόμπαρε την Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών - iefimerida.gr

Γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι σνόμπαρε την Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών

Γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι σνόμπαρα την Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, o Βρετανός σταρ θα τραγουδούσε την παλιά επιτυχία του Heroes μπροστά σε ένα τηλεοπτικό κοινό πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων. Εκείνος όμως απέρριψε την πρόταση.

Από το 2006 έχει να εμφανιστεί στη σκηνή ο 65χρονος Μπόουι, ο οποίος κατοικεί πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη απορρίπτοντας κατ' επανάληψη τις προτάσεις για ανάκαμψή του επί σκηνής.

Πριν από έξι μήνες, ο παραγωγός συναυλιών και χορογράφος Κιμ Γκάβιν μαζί με τον συνθέτη μουσικής για κινηματογραφικές ταινίες Ντέιβιντ Άρνολντ έκαναν μία παρουσίαση του σχεδίου τους να ετοιμάσουν για την τελετή λήξης μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της Βρετανικής ποπ μουσικής από τη δεκαετία του 1960.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα παρήλαυναν από τη σκηνή ήταν και η Kate Bush, οι Sex Pistols και οι Rolling Stones. Όλοι τους, όμως, αρνήθηκαν, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ