Ομπάμα προς ΝΑSA: Αν έρθετε σε επαφή με Αρειανούς παρακαλώ ενημερώστε με - iefimerida.gr

Ομπάμα προς ΝΑSA: Αν έρθετε σε επαφή με Αρειανούς παρακαλώ ενημερώστε με

Ομπάμα προς ΝΑSA: Αν έρθετε σε επαφή με Αρειανούς παρακαλώ ενημερώστε με
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να τον ενημερώσουν σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με Αρειανούς ζήτησε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα από τους επιστήμονες της NASA, που έστειλαν στον Κόκκινο Πλανήτη το Curiosity.

«Ασχολούμαι με πολλά άλλα επείγοντα θέματα, αλλά πιστεύω πως αυτό θα έχει προτεραιότητα. Ακόμα και αν πρόκειται για μικρόβια, θα έχει ενδιαφέρον», πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος με εμφανή χιουμοριστική διάθεση.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επικοινώνησε με τους επιστήμονες της NASA προκειμένου να τους συγχαρεί για την επιτυχημένη προσγείωση στον Αρη του ρομποτικού οχήματος Curiosity.

«Θέλω απλώς να σας συγχαρώ. Κάνατε μια εξαιρετική δουλειά και μας κάνατε όλους περήφανους. Είστε τα παραδείγματα της αμερικανικής τεχνογνωσίας στην επιστήμη και τον τομέα της μηχανικής», κατέληξε ο Ομπάμα.

Το Curiosity προσεδαφίστηκε στον Άρη την περασμένη εβδομάδα και αναζητεί ίχνη ζωής στον πλανήτη. Επίσης θα συλλέξει πληροφορίες για μια ενδεχόμενη επανδρωμένη αποστολή στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ