Βίλα 4,5 εκατ. ευρώ στο Κρανίδι αγόρασε το πριγκηπικό ζεύγος της Ολλανδίας - iefimerida.gr

Βίλα 4,5 εκατ. ευρώ στο Κρανίδι αγόρασε το πριγκηπικό ζεύγος της Ολλανδίας

Βίλα 4
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρίγκηπες της Ολλανδίας Γουλιέλμος και Μάχιμα προτίμησαν την Ελλάδα για να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους και το βρήκαν στο Κρανίδι. Είναι ένα πολυτελές συγκρότημα τριών κατοικιών, με πισίνα και δικό του ντόκο για τα σκάφη, αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Την είδηση αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα El Pais, η οποία αναφέρει ότι ο πρωτότοκος γιός της βασίλισσας Βεατρίκης Γουλιέλμος και η αργεντινή σύζυγός του Μάχιμα γνώρισαν την περιοχή όταν το 2010 βρέθηκαν στο γάμο του πρίγκηπα Νικολάου και της τατιάνα Μπλάτνικ, στις Σπέτσες. Ενημερώθηκαν για τις διαθέσιμες κατοικίες και κατέληξαν τελικά σε αυτό το πολυτελές συγκρότημα το οποίο ανήκε στον γερμανό φωτογράφο Μάνφρεντ Ρίκερ. Το τίμημα ήταν υψηλό αλλά, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, οι κληρονόμοι της δυναστείας της Ολλανδίας δεν έκαναν παζάρια.

Ας σημειωθεί ότι το πριγκηπικό ζεύγος αναζήτησε πρώτα την θερινή του έπαυλη στη Νότια Μοζαμβίκη, στο Ματσανγκούλο, αλλά το σπίτι που αγόρασαν εκεί μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο και αναγκάστηκαν να το πουλήσουν.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους γείτονες του ζεύγους είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει μια έπαυλη στον Αγιο Παντελεήμονα και ο Σον Κόνερι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ