Βούτηξαν όλοι μαζί γυμνοί και έκαναν ρεκόρ Γκίνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Βούτηξαν όλοι μαζί γυμνοί και έκαναν ρεκόρ Γκίνες [εικόνες]

Ρεκόρ Γκίνες για την πιο μαζική βουτιά γυμνιστών στον κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να μπει μια μεγάλη ομάδα γενναίων γυμνιστών, οι οποίοι αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και τα παγωμένα νερά και βούτηξαν στη λίμνη του πάρκου Κόρνμπουρι, στο Όξφορντισάιρ της Βρετανίας.

Στόχος τους ήταν να σπάσουν το ρεκόρ για την βουτιά γυμνιστών με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Η ιδέα ανήκει σε κολυμβητική λέσχη γυμνιστών, μέλη της οποίας κάλεσαν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να δώσει το «παρών» στο Wilderness Festival, κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκε το ρεκόρ.

Τελικά κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα αρκετά μεγάλο γκρουπ ατόμων που αν και δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, είχαν ένα κοινό στόχο, τον οποίο και πέτυχαν.

Η συγκεκριμένη λέσχη συνηθίζει να προσκαλεί ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη να κολυμπήσουν στα πιο όμορφα και συνάμα άγρια μέρη, με τις τοποθεσίες να παραμένουν μυστικές μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Όταν πηγαίνεις για γυμνισμό αργά τη νύχτα σε μια παραλία με φίλους είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Είναι διασκεδαστικό. Νομίζω ότι ο κόσμος αναζητά τρόπους για να κάνουν πράγματα που είναι λίγο διαφορετικά», δήλωσε ο ιδρυτής της λέσχης Φαμπιάν Ριγκάλ Γουάιρντ.

Δεν διευκρινίστηκε αν τελικά έσπασαν το ρεκόρ αλλά όλοι οι συμμετέχοντες το διασκέδασαν πολύ.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ