Οι ληστές δολοφόνοι δεν έχουν φύγει από την Πάρο, υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Οι ληστές δολοφόνοι δεν έχουν φύγει από την Πάρο, υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι ληστές δολοφόνοι δεν έχουν φύγει από την Πάρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξα εμφανίζονται τα στελέχη της ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη, σε σύντομο χρονικό διάστημα, των δραστών της ληστείας -δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα στην Πάρο, την περασμένη Παρασκευή.

Πεποίθησή τους είναι ότι οι 4 καταζητούμενοι δεν έχουν φύγει από το νησί και έτσι εντείνονται τα μπλόκα και οι έρευνες από το προσωπικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες μαζί με άνδρες της ΔΙΑΣ που έχουν μεταφερθεί στην Πάρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία των δραστών έχουν ταυτοποιηθεί. Οπως αναφέρει το vima.gr στο μικροσκόπιο βρίσκεται ο ρόλος ενός 42χρονου Ελληνα κακοποιού και επτά ακόμη ληστείες τραπεζών που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μόνον ένας από τους δράστες ήταν οπλισμένος, αυτός που προσπάθησε να σταματήσει ο 53χρονος Μίχας.

Από την εξέταση του καρτοκινητού που έπεσε από έναν από τους δράστες διαπιστώθηκε ότι είχε πραγματοποιήσει μόνο μία -δύο κλήσεις προς συνεργούς του την ημέρα της ληστρικής επίθεσης.

Από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχει ήδη ζητηθεί να δώσουν κατεπειγόντως απάντηση σχετικά με τα στοιχεία των κατόχων των κινητών, τον τρόπο αγοράς τους, τους κωδικούς ΙΜΕΙ των συσκευών τους, τις κάρτες SIM που έχουν δεχθεί αυτές οι συσκευές και τις τυχόν άλλες κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με αυτές.

Καθημερινά, πάντως, αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις ατόμων που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης και είδαν τους τέσσερις δράστες να χτυπούν και να εξαφανίζονται. Μέχρι στιγμής πάνω από 100 άτομα έχουν δώσει κατάθεση και έχουν δώσει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση, ενώ έχουν προσαχθεί και δέκα με δώδεκα άτομα ως ύποπτοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ