Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή [εικόνες] - iefimerida.gr

Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή [εικόνες]

Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, όσο και απλός κόσμος στο τελευταίο κλιμάκιο της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής που επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα. Ανάμεσα στους αθλητές και οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Σπύρος Γιαννιώτης και Σπύρος Λεμπέσης.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τους αθλητές, που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πάνω από όλα, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια. Μπορεί να μην ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες, όμως υπήρξαν πλασαρίσματα αθλητών, σε καλές θέσεις, τις οποίες πολλοί δεν περίμεναν», είπε αρχικά ο κ. Ιωαννίδης και συνέχισε: «Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα στους αθλητές για την προετοιμασία τους, εκείνοι έκαναν το καλύτερο δυνατό. Εμείς έχουμε την υποχρέωση ως Πολιτεία, να δώσουμε κίνητρα στους αθλητές, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό θα κάνουμε».

Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ