Η Αλ Κάιντα απαγάγει, αλυσοδένει παιδιά και τους μαθαίνει να μισούν τη Δύση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αλ Κάιντα απαγάγει, αλυσοδένει παιδιά και τους μαθαίνει να μισούν τη Δύση [εικόνες]

Η Αλ Κάιντα απαγάγει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Daily Mail, σύμφωνα με την οποία η Αλ Κάιντα σε συνεργασία με την οργάνωση Αλ Σαμπάμπ, απαγάγει μικρά παιδιά από τη Σομαλία και τα κρατά σιδηροδέσμια ενώ παράλληλα τα εκπαιδεύει στα «σχολεία» της για το πως θα γίνουν... καλοί τρομοκράτες.

Στα «σχολεία τρομοκρατών» κρατούν τος μικρούς «μαθητές» δεμένους με αλυσίδες από τα πόδια, ενώ τους διδάσκουν την πιο ακραία εκδοχή του Ισλάμ.

Τα μαθήματα, δηλαδή η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα παιδιά με σκοπό να μισήσουν τη Δύση και να πεισθούν ότι αν γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας θα καταφέρουν να πάνε στον παράδεισο, γίνονται σε σχολείο στο Μογακντίσου.

Μάλιστα, ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας, Νιλ Ντόιλ έφερε στο φως φωτογραφίες των παιδιών, πολλά από τα οποία είναι μόλις επτά ετών.

Ο ίδιος κατάφερε να μιλήσει με έναν από τους «καθηγητές» των παιδιών και να τον ρωτήσει γιατί συμβαίνει αυτό. Η απάντηση; Από το πόδι δένονται όσοι μαθητές δεν διαβάζουν...

Η Αλ Κάιντα απαγάγει, αλυσοδένει παιδιά και τους μαθαίνει να μισούν τη Δύση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Αλ Κάιντα απαγάγει, αλυσοδένει παιδιά και τους μαθαίνει να μισούν τη Δύση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ