Η Sunny Μπαλτζή ποζάρει υγρή και τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Sunny Μπαλτζή ποζάρει υγρή και τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]

Η Sunny Μπαλτζή ποζάρει υγρή και τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της ζωής της έκανε για γνωστό περιοδικό η Sunny Μπαλτζή, ποζάροντας στο φακό τόπλες, με κοντό σκισμένο σορτσάκι, γεμάτη σαπουνάδες.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της ελληνικής έκδοσης του Inked Magazine, όπου επανέλαβε ότι εκτός από την αγάπη της για τη μουσική, έχει πάθος και με τα τατουάζ.

Η γνωστή στιχουργός αποκάλυψε επίσης ότι ονειρεύτηκε το πρώτο της τατουάζ, έναν ήλιο, και θέλησε να το κρατήσει στο κορμί της ώστε να την ακολουθεί για πάντα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες περί trash λόγω της συμμετοχής της σε μεσημεριανή εκπομπή λέγοντας ότι «το trash είναι μια πολύ σχετική έννοια. Μπορεί να το βρεις ακόμα και σε πράγματα που εξ όψεως φαντάζουν σοβαρά. Όπως και να έχει, αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου. Είμαι πολύ μοναχικός και εσωστρεφής άνθρωπος, κάποιες φορές βγαίνω από το καβούκι μου και κάνω μια τρέλα είτε από περιέργεια είτε από ανάγκη, αλλά μετά επιστρέφω και πάλι στη φυσική μου κατάσταση».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ