Αισιοδοξία για τη σύλληψη των ληστών - φονιάδων της Πάρου - iefimerida.gr

Αισιοδοξία για τη σύλληψη των ληστών - φονιάδων της Πάρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στην Πάρο οι έρευνες για τη σύλληψη των τεσσάρων ληστών – φονιάδων που την Παρασκευή εκτέλεσαν, μετά από ληστεία σε τράπεζα τον 53χρονο οδηγό ταξί Δημήτρη Μίχα, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει.

Η Ελληνική Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες είναι εγκλωβισμένοι στο νησί και με ευρήματα ένα καρτοκινητό τηλέφωνο, καπέλο και ένα μαντήλι συνεχίζουν τον έλεγχο σε ενοικιαζόμενα καταλύματα προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, πρόκειται για συμμορία Αλβανών που έχει πραγματοποιήσει πολλές ληστείες τον τελευταίο χρόνο ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν σχέση και με τη ληστεία τράπεζας στις Σπέτσες στις 16 Ιουλίου. Σύμφωνα με την Ασφάλεια η συμμορία δεν διαθέτει μεγάλες επιχειρησιακές ικανότητες.

Εκτός από δεκάδες μαρτυρίες περαστικών που περιγράφουν με ακρίβεια το σωματότυπο των ληστών και δολοφόνων, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν μεταβει στο σημείο έχουν: Το καρτοκινητό που έπεσε στο σημείο και έχει σταλεί για εξέταση καθώς και μαντήλι και το καπέλο τζόκεϊ που φορούσε ένας από τους δράστες αλλά και το καμμένο -κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία τον Νοέμβριο του 2010 στην Αθήνα. Με αυτά τα στοιχεία και το γεγονός ότι οι δράστες είναι εγκλωβισμένοι στο νησί η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ