Κρίση ειλικρίνειας από διάσημη ηθοποιό: Αν δεν έχεις μεγάλα οπίσθια, είσαι ένα μηδενικό - iefimerida.gr

Κρίση ειλικρίνειας από διάσημη ηθοποιό: Αν δεν έχεις μεγάλα οπίσθια, είσαι ένα μηδενικό

Κρίση ειλικρίνειας από διάσημη ηθοποιό: Αν δεν έχεις μεγάλα οπίσθια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και έχει φτάσει αισίως τα 40, θεωρείται ακόμα και σήμερα μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, επιβεβαιώνοντας ότι όντως οι 40αρες - κάποιες φορές - ισούνται με δύο 20αρες. Με πρόσφατη δήλωσή της απέδειξε ότι, εκτός από κορμί λαμπάδα, διαθέτει και ορθότατη κρίση.

Ο λόγος για την Κολομβιανή ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα, η οποία δηλώνει περήφανη για τις καμπύλες της και αρνείται να υποβληθεί σε δίαιτες και γυμναστική.

Μιλώντας στο περιοδικό Allure, η Βεργκάρα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μου αρέσει όταν ο κώ**ς μου γίνεται μικρότερος. Στη Λατινική Αμερική εάν δεν έχεις μεγάλο κώ*ο, είσαι ένα μηδενικό».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι «σιχαίνομαι να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Όταν γυμνάζομαι, η διάθεση μου είναι χάλια. Ποτέ δεν περιλάμβανα στο πρόγραμμα μου τη γυμναστική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ