ΣΥΡΙΖΑ: Μνημονιακότερος όλων των υπουργών Οικονομικών ο Στουρνάρας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημονιακότερος όλων των υπουργών Οικονομικών ο Στουρνάρας

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημονιακότερος όλων των υπουργών Οικονομικών ο Στουρνάρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δυσβάστακτο το πακέτο μέτρων που παρουσιάζει η τρικομματική συγκυβέρνηση κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα, ως τον «μνημονιακότερο υπουργό Οικονομικών».

Οπως σχολιάζει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τα μέτρα αυτά, «οδηγούν την κοινωνία στην εξαθλίωση, την οικονομία σε ακόμα βαθύτερη ύφεση και τη χώρα στην καταστροφή».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα ως τον μνημονιακότερο υπουργό Οικονομικών, επισημαίνοντας ότι δόγμα τόσο του ίδιου όσο και της «τριανδρίας που συγκυβερνά» είναι η «απόλυτη ευθυγράμμιση με τις απαιτήσεις της Τρόικα για την πλήρη και απαρέγκλιτη εφαρμογή του Μνημονίου, μιας πολιτικής που τα αποτελέσματά της προκαλούν σοκ και δέος».

Υπάρχει δίκαιη διέξοδος από την κρίση, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αυτή «περνάει μέσα από την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου και την εφαρμογή ενός εναλλακτικού σχεδίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την ανάταση της οικονομίας με αναδιανομή του πλούτου, βιώσιμη ανάπτυξη, προστασία της εργασίας και του κοινωνικού κράτους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ