Φουκς: Θα μπλοκάρουμε νέα βοήθεια προς την Ελλάδα αν δεν τηρηθούν οι όροι - iefimerida.gr

Φουκς: Θα μπλοκάρουμε νέα βοήθεια προς την Ελλάδα αν δεν τηρηθούν οι όροι

Φουκς: Θα μπλοκάρουμε νέα βοήθεια προς την Ελλάδα αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα προειδοποίηση προς την Ελλάδα, ότι στην περίπτωση που η χώρα δεν τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα, η Γερμανία θα μπλοκάρει επιπλέον οικονομική βοήθεια προς τη χώρα, στέλνει υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης Μέρκελ, Μάικλ Φουκς.

Σύμφωνα με το capital.gr, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires o Mάικλ Φουκς, αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των κυβερνώντων κομμάτων CDU και CSU της Γερμανίας, φέρεται να δήλωσε στη Handelsblatt ότι η Γερμανία θα κάνει χρήση του δικαιώματος βέτο στο Προσωρινό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Ευρωζώνης (EFSF) αν κρίνει πως η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τους όρους της βοήθειας που έχει λάβει.

«Ακόμα και αν το ποτήρι είναι μισογεμάτο, αυτό δεν είναι αρκετό για την παροχή νέου πακέτου βοήθειας», προειδοποιεί ο Φουκς τονίζοντας μάλιστα πως η Γερμανία «έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ