Το φουλάρι, το τζόκεϊ και το καρτοκινητό των δολοφόνων της Πάρου - iefimerida.gr

Το φουλάρι, το τζόκεϊ και το καρτοκινητό των δολοφόνων της Πάρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ευρήματα που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνονται ικανά να τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο ταξιτζή Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου.

Ένας πολίτης παρέδωσε στην αστυνομία ένα φουλάρι και ένα τζόκεϊ που οι όπως φαίνεται ανήκουν στους ληστές δολοφόνους και ήδη έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση περιμένουν να εντοπιστούν ίχνη DNA από τα δύο σημαντικά ευρήματα και να οδηγηθούν στην ταυτότητα των δραστών.

Παράλληλα έχουν στα χέρια τους το καρτοκινητό τηλέφωνο ενός από τους δράστες, το οποίο του έπεσε κατά την διάρκεια της συμπλοκής με τον 53χρονο ταξιτζή έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κατάλογο των επαφών υπάρχουν πάνω από 500 ονόματα και οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών τα ερευνούν ένα προς ένα, με στόχο να φτάσουν στην ταυτότητα των 5 κακοποιών.

Στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ εξετάζεται καρέ, καρέ το υλικό από τα δυο βίντεο, που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας. Όπως προκύπτει από την επεξεργασία της εικόνας, τα χαρακτηριστικά των ληστών είναι ευδιάκριτα και με τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, οι αξιωματικοί θεωρούν θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή τους.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ