Αθηνά Ωνάση: Όνειρό μου να αγωνιστώ για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο - iefimerida.gr

Αθηνά Ωνάση: Όνειρό μου να αγωνιστώ για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία της να αγωνιστεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα χρώματα της Ελλάδας εξέφρασε η Αθηνά Ωνάση, η οποία παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό τη συμμετοχή του συζύγου της, Αλβάρο, με την ομάδα της Βραζιλίας, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Realnews η διάσημη Ελληνίδα κληρονόμος προβάρει τα γαλανόλευκα καθώς φέρεται να δήλωσε ότι «η επιθυμία μου είναι να εμφανιστώ με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας».

Η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στην προσπάθεια που έκανε στα προκριματικά της υπερπήδησης εμποδίων του αγωνίσματος της ιππασίας στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι προσπάθειες αυτές δεν στέφθηκαν ωστόσο από επιτυχία στο ομαδικό αγώνισμα, στο οποίο ο ίδιος έχει κερδίσει δύο χάλκινα ολυμπιακά μετάλλια, το 1996 στην Ατλάντα και το 2000 στο Σύδνεϋ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ