Το ζεύγος Πιτ-Τζολί μαζί με τον ντε Νίρο και τον Τραβόλτα στη Χαλκιδική [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ζεύγος Πιτ-Τζολί μαζί με τον ντε Νίρο και τον Τραβόλτα στη Χαλκιδική [εικόνες]

Το ζεύγος Πιτ-Τζολί μαζί με τον ντε Νίρο και τον Τραβόλτα στη Χαλκιδική [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ποσείδι Χαλκιδικής επισκέφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί και παρέα με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Τζο Τραβόλτα οι οποίοι έφτασαν με 4 super yachts.

Όπως αναφέρει το seleo.gr ο μικρός κόλπος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, θύμιζε περισσότερο την περίφημη μαρίνα του Porto Cervo με τα 4 super yachts και τα δεκάδες περιπλέοντα φουσκωτά και jet-ski να κόβουν βόλτες στα καταγάλανα νερά του πανέμορφου ακρωτηρίου.

Η «χολυγουντιανή» παρέα έφαγε στην παραθαλάσσια ψαροταβέρνα του Σταμάτη στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Στην αρχή ξεκίνησαν με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες, χταποδάκι, καλαμαράκια, μύδια και σαλάτα ρόκα-μαρούλι, ενώ από ψάρια προτίμησαν 2 συναγρίδες 6 κιλών και μπαρμπούνια που τα συνόδευσαν με λευκό κρασί Βιβλια Χώρα, και για επιδόρπιο έφαγαν καρπούζι, πεπόνι και πανακότα. Συνολικά ο λογαριασμός ξεπέρασε τα 1200 ευρώ ενώ άφησαν «πλούσια» πουρμπουάρ στο προσωπικό.

Υπενθυμίζεται οτι το ζευγάρι Πιτ-Τζολί βρίσκεται στη Μεσόγειο τις τελευταίες μέρες, ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι σκοπεύουν μέσα στο σαββατοκύριακο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εξοχική τους κατοικία στη νότια Γαλλία.

Το ζεύγος Πιτ-Τζολί μαζί με τον ντε Νίρο και τον Τραβόλτα στη Χαλκιδική [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το ζεύγος Πιτ-Τζολί μαζί με τον ντε Νίρο και τον Τραβόλτα στη Χαλκιδική [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ