Πάσχει από καρκίνο του μαστού και είναι μόλις δύο ετών - iefimerida.gr

Πάσχει από καρκίνο του μαστού και είναι μόλις δύο ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καρκίνος την «χτύπησε» όταν ήταν μόλις δυο χρονών και οι γιατροί την υπέβαλαν αμέσως σε μαστεκτομή, και της αφαίρεσαν και έξι λεμφαδένες από τη μασχάλη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί.

«Σοκαριστήκαμε τόσο πολύ από τη διάγνωση. Ασχολούμαι με τον καρκίνο εδώ και 25 χρόνια και ποτέ δεν έχω συναντήσει τόσο νέο ασθενή. Είναι η νεότερη γνωστή περίπτωση στον κόσμο»,δήλωσε η γιατρός της μικρής, Nancy Down στη Daily Mail.

Ευτυχώς για την μικρή Aleisha, οι εξετάσεις «έδειξαν»ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί και έτσι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες. Οι γιατροί, θεωρούν πλέον απίθανο να επιστρέψει ο καρκίνος, όμως η Aleisha θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια να υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους, ενώ στην εφηβεία της θα πρέπει να κάνει πλαστική ανάπλαση στήθους.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά την περιπέτεια της η Aleisha χαμογελά, έχοντας απόλυτη συνείδηση του τι της συνέβη: «Ήξερα ότι είχα καρκίνο στο σώμα μου και ότι οι γιατροί με έκαναν καλά. Ξέρω ότι ο καρκίνος μπορεί να κάνει μερικούς ανθρώπους να πάνε στον παράδεισο, αλλά τώρα είμαι καλύτερα".



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ