Σοκ-24χρονος προσπάθησε να βιάσει 85χρονη στο Αγρίνιο - iefimerida.gr

Σοκ-24χρονος προσπάθησε να βιάσει 85χρονη στο Αγρίνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο από την είδηση ότι ένας νεαρός εισέβαλε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας και της επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει.

Ο νεαρός επισκέφτηκε την κατοικία της 85χρονης με την πρόφαση ότι έχει ανάγκη την τουαλέτα και εκείνη ανυποψίαστη άφησε το νεαρό να μπει στο σπίτι.

Σύμφωνα με το dete.gr όταν ο νεαρός βγήκε από την τουαλέτα και πήγε στην κουζίνα, όπου βρισκόταν η γυναίκα, γυμνός, την άρπαξε και την οδήγησε με τη βία στο κρεβάτι με σκοπό να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Η γυναίκα, παρά την ηλικία της, αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να της προκαλέσει διάφορες αμυχές στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ της έσκισε και τα ρούχα.

Στο τέλος η γυναίκα του πρότεινε χρήματα και τον παρακάλεσε να μην της κάνει κακό. Ο δράστης, ο οποίος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχτηκε τα χρήματα, 80 ευρώ, και αφού ζήτησε από τη γυναίκα να μην τον καταγγείλει, αποχώρησε.

Στη συνέχεια όμως η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό η οποία και συνέλαβε το δράστη το μεσημέρι. Αυτός ομολόγησε την πράξη του και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα βιασμού και ληστεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ