Αλλάζει ο καιρός-Πτώση της θερμοκρασίας με καταιγίδες - iefimerida.gr

Αλλάζει ο καιρός-Πτώση της θερμοκρασίας με καταιγίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πτώση της θερμοκρασίας με σποραδικές βροχές και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Από 20 μέχρι 30 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να κυμανθεί σήμερα η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 32 στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν τις ορεινές κυρίως περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, στις Σποράδες καθώς και περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας και Εύβοιας.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 30.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ