Λυκουρέντζος: Κανένας πολίτης δεν θα στερηθεί τα φάρμακά του - iefimerida.gr

Λυκουρέντζος: Κανένας πολίτης δεν θα στερηθεί τα φάρμακά του

Λυκουρέντζος: Κανένας πολίτης δεν θα στερηθεί τα φάρμακά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διαβεβαιώσεις του ότι κανένας πολίτης δεν θα στερηθεί το φάρμακο που πρέπει να του χορηγηθεί παρείχε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζος.

Οπως δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την προώθηση έργων στον τομέα υγείας και πρόνοιας μέσω ΕΣΠΑ στη συγκεκριμένη περιφέρεια, «παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες που έχει η χώρα και την προσπάθεια περιορισμού των δαπανών υγείας, δεν πρόκειται να θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και την πρόσβαση των ασθενών στις μονάδες υγείας».

Υπογράμμισε πως, «οι όποιες διαδικασίες ακολουθούνται για συνενώσεις κλινικών και τμημάτων δεν θα εμποδίσουν σε καμία περίπτωση την πρόσβαση των ασθενών στις υπηρεσίες υγείας και σε καμία περίπτωση δεν θα στερηθούν οι πολίτες το φάρμακο που πρέπει να τους χορηγηθεί, για την αντιμετώπιση της ασθένειάς τους», προσθέτοντας παράλληλα πως οι δεσμεύσεις που απορρέουν από τη δανειακή σύμβαση της χώρας θα τηρηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ