Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και ένας Ναξιώτης ως ύποπτοι για το φονικό της Πάρου - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και ένας Ναξιώτης ως ύποπτοι για το φονικό της Πάρου

Συνελήφθησαν οι ληστές-φονιάδες της Πάρου -Τρεις αλβανοί και ένας Ναξιώτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα -τρεις Αλβανούς και έναν Ναξιώτη- που προσπαθούσαν να φύγουν με ένα φουσκωτό από την Πάρο, ως δράστες της αιματηρής ληστείας νωρίς σήμερα το πρωί σε τράπεζα του νησιού και είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ενός 45χρονου ταξιτζή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida, η σύλληψη έγινε ενώ οι ύποπτοι είχαν επιβιβαστεί στο σκάφος. Ο Ελληνας συνεργός που οδηγούσε και το φουσκωτό εικάζεται ότι ήταν αυτός που οδηγούσε και το αυτοκίνητο της διαφυγής από τον τόπο της ληστείας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη τόσο στην Πάρο όπου ορισμένοι πιστεύουν ότι βρίσκονται ακόνη εγκλωβισμένοι οι δράστες, όσο και στη γειτονική Νάξο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8.20 το πρωί τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο και αφού πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Ο 53χρονος, ο οποίος ήταν περαστικός από το σημείο εκείνη τη στιγμή, προσπάθησε να τους καταδιώξει. Τότε ένας εκ των ληστών σταμάτησε γύρισε και ουσιαστικά τον εκτέλεσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ