Μαύρος: «Δεν θα επιδιώξω να πάρω τις μετοχές της ΑΕΚ» - iefimerida.gr

Μαύρος: «Δεν θα επιδιώξω να πάρω τις μετοχές της ΑΕΚ»

Μαύρος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί η ΑΕΚ στα χέρια μου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θωμάς Μαύρος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θα επιδιώξει να πάρει στα χέρια του τις μετοχές της ΑΕΚ μετά την ενημέρωση που είχε για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της Ενωσης τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί η ΑΕΚ στα χέρια του, ζήτησε από όσους πέρασαν από την διοίκηση της ομάδας από το 2004 και μετά να πληρώσουν, ενώ ανέφερε πως σύντομα θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τον κόσμο του «Δικέφαλου» για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

«Δεν βγαίνει όσο και να προσπαθούμε. Το παλεύω και θα συνεχίσω να το παλεύω μέχρι τέλους. Αλλά τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε από την αρχή, αλλά φαίνεται πως δεν αρκεί αυτό. Θα παραχωρήσω σύντομα συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσω λεπτομερώς τον κόσμο για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα», δήλωσε αρχικώς ο Θωμάς Μαύρος στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Πρέπει να πληρώσουν όλοι όσοι πέρασαν από τη διοίκηση της ΑΕΚ από το 2004 και μετά. Όλοι. Όλοι έχουν ευθύνη. Με αυτά τα δεδομένα δεν πρόκειται να επιδιώξω να πάρω τις μετοχές. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί η ΑΕΚ στα χέρια μου και να πάρω μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Θα το παλέψω όσο μπορώ και θα εξαντλήσω τις πιθανότητες να βρεθεί ο τρόπος να παραμείνουμε ζωντανοί».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ