Σε ποιον είπε ο Αρναούτογλου «άντε μην σου ρίξω καμιά κουτουλιά» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε ποιον είπε ο Αρναούτογλου «άντε μην σου ρίξω καμιά κουτουλιά» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί συνήθως να είναι ήρεμος και ευγενικός, αλλά άμα τα πάρει στο κρανίο δεν τον σταματάει τίποτα, εκτός ίσως από τη νέα του σύντροφο, η οποία συγκράτησε τον παρουσιαστή, πριν αρχίσει να μοιράζει κουτουλιές.

Χτες το μεσημέρι, ο παρουσιαστής με τη νέα του σύντροφο περίμενε στο λιμάνι της Νάξου το καράβι για Κουφονήσια, όταν ένας κάτοικος του νησιού είπε στο Γρηγόρη «είσαι ο μόνος στο νησί που δεν θα χαιρετούσα» κι όταν είδε ότι εκείνος τον αγνοεί, πρόσθεσε: «Καλά είμαι υποχρεωμένος να ακούω την μουσική σου σε όλο τον Άγιο Προκόπιο;».

Ο Γρηγόρης συνέχισε να τον αγνοεί, καθισμένος ήσυχα στο μηχανάκι του, μέχρι που εκείνος του είπε: «Από τον εκθειασμό της τηλεόρασης στον εκθειασμό της παραλίας», για να απαντήσει ο Γρηγόρης: «Πλάκα μου κάνεις. Δεν τα λες σοβαρά».

Ο διάλογος των δύο ανδρών άρχισε να γίνεται έντονος, με τον κάτοικο να επισημαίνει ότι μιλάει σοβαρά και τον παρουσιαστή να λέει πως άνθρωποι σαν εκείνον κατέστρεψαν το νησί και, αν δεν θέλει να του μιλάει, να σηκωθεί να φύγει.

Ο Γρηγόρης δεν άντεξε, σηκώθηκε από το μηχανάκι και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κατοίκου, ενώ η Κατερίνα έτρεξε να τον ηρεμήσει. «Άντε τώρα μην σου ρίξω καμιά κουτουλιά», είπε ο παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με το star.gr, όλο το πλοίο τον άκουσε να φωνάζει από το γκαράζ: «Δεν με παρατάτε! Δεν πουλάω λούσα! Με ένα απλό μηχανάκι κυκλοφορώ, όχι με τζιπάρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ