Οι μοναχικές Αυγουστιάτικες διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στη Σέριφο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι μοναχικές Αυγουστιάτικες διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στη Σέριφο [εικόνες]

Οι μοναχικές Αυγουστιάτικες διακοπές του Παπανδρέου στη Σέριφο [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια τελευταία βόλτα στο λιμάνι μαζί με την σύζυγο του έκλεισε το μεσημέρι τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το iefimerida.gr ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται να περπατάει στο λιμάνι και στη συνέχεια με την βοήθεια ενός από τους δυο σωματοφύλακές που τον συνόδευαν να παίρνει κάποια πράγματα από το τζιπ με το οποίο κυκλοφορούσε στο νησί, προφανώς για να τα έχει στο καράβι την ώρα του ταξιδιού.

Λίγο πριν από την αναχώρηση του πλοίου ο κ. Παπανδρεου ήπιε έναν καφέ σε ζαχαροπλαστείο στο λιμάνι μαζί με την Αντα η οποία φορούσε ένα απλό μπλε φόρεμα.

Με το ίδιο πλοίο για Πειραιά ταξίδευε ο ηθοποιός Κώστας Αποστολίδης με την οικογένεια του και ο επίσης ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο κόσμος πάντως μάλλον δεν έδειχνε να ασχολείται με την παρούσία του εκτός από λιγοστούς ντόπιους και κάποιους τουρίστες που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν.

Οι μοναχικές Αυγουστιάτικες διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στη Σέριφο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι μοναχικές Αυγουστιάτικες διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στη Σέριφο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι μοναχικές Αυγουστιάτικες διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στη Σέριφο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ