Ο Μπομπ Χόσκινς σταματάει την καριέρα του – Προσβλήθηκε από τη νόσο του Πάρκινσον - iefimerida.gr

Ο Μπομπ Χόσκινς σταματάει την καριέρα του – Προσβλήθηκε από τη νόσο του Πάρκινσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ρόλος ενός από τους επτά νάνους στην ταινία «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» έμελε να είναι ο τελευταίος της καριέρας του για τον Βρετανό ηθοποιό Μπομπ Χόσκινς, καθώς αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί επειδή έχει προσβληθεί από τη νόσο του Πάρκινσον.

Όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του 69χρονου ηθοποιού που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στην ταινία «Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ», «ο Μπομπ Χόσκινς επιθυμεί να ανακοινώσει ότι θα συνταξιοδοτηθεί μετά τη διάγνωση της νόσου του Πάρκινσον, που έγινε το περασμένο φθινόπωρο. Θέλει να ευχαριστήσει όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί χρόνια και όλους τους θαυμαστές του που τον υποστήριξαν σε όλη του την υπέροχη καριέρα».

Ο Χόσκινς έπαιξε επίσης στις ταινίες «Η εκδίκηση του Κάπτεν Χουκ» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, και «Οι αδελφοί σούπερ Μάριο», καθώς και στο «Ταξίδι της Φελίτσια» του Ατόμ Εγκογιάν, ενώ πριν κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ έπαιζε σε βρετανικές τηλεοπτικές σειρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ