Μια Ελληνίδα μεταξύ των πιο όμορφων νέων ηθοποιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια Ελληνίδα μεταξύ των πιο όμορφων νέων ηθοποιών [εικόνες]

Μια Ελληνίδα μεταξύ των πιο όμορφων νέων ηθοποιών [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομορφιά και το ταλέντο Ελληνίδας νεαρής ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη από τη μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο διαδίκτυο, το IMDB, το οποίο την κατέταξε στην ετήσια λίστα του με τους πιο όμορφους και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς.

Ο λόγος για την Άννα Ρεζάν Κριτσέλη, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στη λίστα, με την Έμα Στόουν στο νούμερο 1, τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο νούμερο 2 και την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς στην τρίτη θέση.

Η Άννα, η οποία γεννήθηκε στο Μαρούσι αλλά μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες, το Βερολίνο και την Αθήνα, ανέβηκε στη σκηνή για πρώτη φορά όταν ήταν 12 ετών και στα 15 της έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως μπαλαρίνα στη σειρά του Mega «Νταντά αμέσου δράσεως».

Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Κάθαρση», στην τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Ματωμένα χώματα», ενώ έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Ρομπέρτο Μπενίνι στην ταινία «La Commedia», στο «Show Bitch!» του Νίκου Ζερβού και στο σίριαλ «Η ζωή της άλλης».







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ