Οι ελληνικές συμμετοχές στην 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων - iefimerida.gr

Οι ελληνικές συμμετοχές στην 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι ελληνικές συμμετοχές στην 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εννιά αθλήτριες σε τέσσερα αθλήματα συνεχίζεται η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στην 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Από τις ελληνικές συμμετοχές ξεχωρίζει αυτή της Μαριάννας Λυμπερτά στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θάλασσας στις 14:00. Η 33χρονη κολυμβήτρια, στην τέταρτη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έχοντας κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011.

Την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών θα ανοίξει η Τόνια Στεργίου στις 11:30 στον προκριματικό του ύψους. Στις 15:00 θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της η Μαρία Πρεβολαράκη στην κατηγορία των 55 κιλών ελευθέρας πάλης. Οι Βούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Βασιλεία Ζάχου, Ευδοκία Λουγκάγκου και Αλεξία Κυριαζή στις 16:50 θα συμμετέχουν στα προκριματικά του ανσάμπλ. Την αυλαία θα κλείσει η Ελένη Φιλάνδρα, η οποία θα αγωνιστεί στα ημιτελικά των 800 μέτρων στις 21:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ