Εκτός του τελικού των 200 μέτρων ο Λυκούργος Τσάκωνας - iefimerida.gr

Εκτός του τελικού των 200 μέτρων ο Λυκούργος Τσάκωνας

Εκτός τελικού στα 200 μ. ο Λυκούργος Τσάκωνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα κατάφερε ο Λυκούργος Τσάκωνας να προκριθεί στον τελικό των 200μ και να σημειώσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της μέχρι τώρα καριέρας του. Ο Σπαρτιάτης σπρίντερ στην 1η ημιτελική σειρά τερμάτισε 5ος με 20.52, επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του δικού του Πανελλήνιου ρεκόρ νέων ανδρών και κατετάγη 12ος στο σύνολο.

«Ο χρόνος μου δεν λέει τίποτα και δεν με αντιπροσωπεύει, γιατί περίμενα να πάω ακόμη πιο γρήγορα. Ήμουν καλύτερος από χθες, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω δυστυχώς περισσότερα πράγματα. Έπαιξε ρόλο και η 2η διαδρομή που έτρεχα. Όλα ξεκίνησαν από τα προκριματικά. Έκανα κακή κούρσα και με έβαλε στη 2η διαδρομή στον ημιτελικό. Το πάλεψα όσο μπορούσα αλλά δεν κατάφερα κάτι καλύτερο», δήλωσε ο Τσάκωνας για την κούρσα του.

«Απέναντί μου είχα τεράστιους αθλητές, δεν το συζητώ αυτό, εγώ όμως πάνω απ΄ όλα κοιτάζω τον εαυτό μου και τη δική μου δουλειά, δεν κοιτάζω πόσο κάνουν οι άλλοι. Ας ήμουν καλύτερος εγώ. Αυτή η Ολυμπιάδα ήταν για μένα ένα τεράστιο σχολείο, δεν έχω συμμετάσχει άλλη φορά σε τόσο μεγάλη διοργάνωση, σίγουρα θα μάθω πολλά, θέλω λίγη πίστωση χρόνου, να ηρεμήσουν τα πράγματα στο μυαλό μου και να σκεφτώ τι γίνεται και τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δω τι λάθη έκανα και ποια είναι τα θετικά στοιχεία που μπορώ να κρατήσω», συνέχισε ο έλληνας σπρίντερ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ