Κλιντ Ίστγουντ: «Χρειαζόμαστε τον Ρόμνεϊ και εγώ θα τον ψηφίσω» - iefimerida.gr

Κλιντ Ίστγουντ: «Χρειαζόμαστε τον Ρόμνεϊ και εγώ θα τον ψηφίσω»

Κλιντ Ίστγουντ: «Χρειαζόμαστε τον Ρόμνεϊ και εγώ θα τον ψηφίσω»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κλιντ Ίστγουντ να διακήρυττε ότι δεν στηρίζει κανέναν πολιτικό, αλλά τελικά... «ξύπνησε ο Ρεπουμπλικάνος μέσα του».

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε σε εκδήλωση για την υποστήριξη του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου προέδρου Μιτ Ρόμνεϊ στο Σαν Βάλεϊ του Αϊντάχο και εξέφρασε την προτίμησή του στο πρόσωπό του. «Αυτή η χώρα χρειάζεται ώθηση» είπε. «Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τον κυβερνήτη Ρόμνεϊ κι εγώ θα τον ψηφίσω».

Όπως αποκάλυψε, πρωτοείδε την διαφημιστική καμπάνια του Ρόμνεϊ προ δεκαετίας, όταν γύριζε το «Μυστικό ποτάμι» στη Μασαχουσέτη όπου έβαζε υποψηφιότητα για κυβερνήτης. Ο 82χρονος Ίστγουντ δήλωσε ότι ελπίζει ο Ρόμνεϊ να επαναφέρει ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Και φυσικά πλήρωσε και το αντίτιμο των 25.000 δολαρίων, όπως και άλλα 325 άτομα που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Υποστηρικτές του Ρόμνεϊ, παρεμπιπτόντως, είναι και ο, γνωστός για τις συντηρητικές του απόψεις, ηθοποιός Γιον Βόιτ αλλά και ροκ σταρ Kid Rock.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ