Mέχρι τις 19 Σεπτέμβρη οι αιτήσεις για εκπαιδευτική εργασία στην ΕΕ - iefimerida.gr

Mέχρι τις 19 Σεπτέμβρη οι αιτήσεις για εκπαιδευτική εργασία στην ΕΕ

Mέχρι τις 19 Σεπτέμβρη οι αιτήσεις για εργασία στις Μόνιμες Ανιπροσωπείες της ΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα να υποβάλλουν την αίτησή τους για τις δύο θέσεις εργασίας που προβλέπονται στις Μόνιμες Αντιπροσωπείες της Κομισιόν, σε πρωτεύουσες των κρατών – μελών της ΕΕ της επιλογής τους.

Συνολικά, μέσω του προγράμματος Junior Professionals in Delegations (JPD), το οποίο είναι ένα εκπαιδευτικού πρόγραμμα υψηλού επιπέδου για Νέους Επαγγελματίες θα απασχοληθούν για 18 μήνες, 54 άτομα προερχόμενα από διάφορες χώρες της ΕΕ.

Η διαδικασία προβλέπει την αποστολή δύο αιτήσεων Ελλήνων υποψηφίων, προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της Μόνιμης Αντιπροσωπείας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την 19η Σεπτεμβρίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admin@rp-grece.be

Όλες οι σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στη διεύθυνση: http://eeas.europa.eu/delegations/jed/index_en.htm.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ