Απειλές ότι θα επαναληφθεί το μακελειό του Κολοράντο στην πρεμιέρα του Τάισον - iefimerida.gr

Απειλές ότι θα επαναληφθεί το μακελειό του Κολοράντο στην πρεμιέρα του Τάισον

Απειλές ότι θα επαναληφθεί το μακελειό του Κολοράντο στην πρεμιέρα του Τάισον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από το μακελειό στο Κολοράντο που κόστισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, και νέες απειλές για αιματηρή επίθεση στην πρεμιέρα του θεατρικού μονολόγου του Μάικ Τάισον στο Μπρόντγουεϊ, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δίκτυο ABC, χρήστης «ανέβαζε» μηνύματα στο Twitter εκτοξεύοντας απειλές κατά διασημοτήτων, ενώ υπήρχαν και αρκετές αναφορές στο μακελειό που έγινε στο Κολοράντο, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπάτμαν, στις 20 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο δράστης έγραφε μηνύματα όπως «μιλάω σοβαρά, οι άνθρωποι θα πεθάνουν όπως ακριβώς στην Ορόρα» και «βρίσκομαι στην Φλόριντα τώρα, αλλά θα γίνει, το υπόσχομαι... τελειώνω την λίστα μου».

Προκειμένου να βρεθεί η ταυτότητα του χρήστη, η αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε στην έκδοση κλήτευσης, ώστε να αναγκάσει το Twitter να δώσει τα στοιχεία του προσώπου που απειλούσε με ένοπλη επίθεση στο θέατρο, καθώς η εταιρεία αρνήθηκε να το κάνει.

Την Τρίτη, εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι οι αρχές έλαβαν νέες πληροφορίες από το Twitter, χωρίς να πει κάτι πιο συγκεκριμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ