Μας ντρόπιασες, φώναζαν -στις φυλακές- οι άλλοι Πακιστανοί στον βιαστή της Πάρου - iefimerida.gr

Μας ντρόπιασες, φώναζαν -στις φυλακές- οι άλλοι Πακιστανοί στον βιαστή της Πάρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και οι ομοεθνείς του 21χρονου Πακιστανού που συνελήφθη για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο, αποδοκίμασαν την πράξη του και δε τον θέλουν στο δικό τους κελί.

Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10.00 ο Αχμέτ Βακάς, οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί εαν είναι φορέας κάποιου μεταδιδόμενου νοσήματος.

Οταν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε κελί στην πτέρυγα αλλοδαπών οπου κρατούνται και άλλοι ανήλικοι Πακιστανοί.

Η απόφαση όμως αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των αλλοδαπών κρατούμενων, οι οποίοι μόλις τον είδαν άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα και απαίτησαν απο τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον πάρουν άμεσα από εκεί και να τον μεταφέρουν αλλού, κατηγορώντας τον οτι η πράξη του προσβάλλει το έθνος τους και ότι δε σεβάστηκε ούτε το Ραμαζάνι.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit.gr του φώναζαν «φύγε, το έγκλημα που έκανες προσβάλλει το έθνος μας. Δε σεβάστηκες ούτε το Ραμαζάνι, τη μεγαλύτερη και πιο ιερή γιορτή μας. Δε σε θέλουμε».

Καθ΄ολη τη διάρκεια των αποδοκιμασιών ο 21χρονος παρέμεινε ψύχραιμος και τόλμησε μόνο να ψελλίσει «έχω μετανιώσει».

Σύμφωνα πάντως με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο Βακάς δεν ταράχτηκε καθόλου απο την κατάσταση, ενω ζήτησε φαγητό και νερό κανονικά και δεν έδειξε να ενοχλείται.

Το σενάριο να κρατηθεί σε κελί μόνος του αποκλείεται δια ροπάλου καθώς οι φυλακές ανηλίκων Αυλώνα είναι υπερπλήρεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ