Ο ΣΔΟΕ βάζει στο στόχαστρο καντίνες και ξαπλώστρες - iefimerida.gr

Ο ΣΔΟΕ βάζει στο στόχαστρο καντίνες και ξαπλώστρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, ο ΣΔΟΕ στρέφει το ενδιαφέρον του στην αισχροκέρδια που οργιάζει κάθε χρόνο σε παραλίες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Αυθαίρετες καντίνες, ξαπλώστρες και ομπρέλες, υπερτιμημένα ενοικιαζόμενα δωμάτια και γενικά παρεχόμενες υπηρεσίες καλοκαιρινής περιόδου γίνονται στόχος της Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος.

Αιτία της παρέμβασης αυτής ήταν οι συνεχείς καταγγελίες για τις τιμές αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν σε πολλές παραλίες και καταλύματα, κυρίως στα ελληνικά νησιά, ενώ έντονα ήταν και τα παράπονα για τις τιμές σε ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες και ομπρέλες, τις τιμές των ενοικιαζόμενων δωματίων και τα εστιατόρια που συχνά δεν κόβουν αποδείξεις.

Ο αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας Σ.Μουζακίτης, ερευνά το ζήτημα της αισχροκέρδιας στα ελληνικά νησιά, σε μία προσπάθεια να περιορίσει το φαινόμενο που παρουσιάζει έξαρση τους θερινούς μήνες και ειδικά στα τέλη Αυγούστου, ενω ζήτησε απο το ΣΔΟΕ να του αποστέλλονται αντίγραφα των δικογραφιών που σχηματίζονται, προκειμένου να έχει ιδία άποψη για την έκταση του φαινομένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ