Στις φυλακές Αυλώνα ο 21χρονος μετά την κυνική του ομολογία - iefimerida.gr

Στις φυλακές Αυλώνα ο 21χρονος μετά την κυνική του ομολογία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές του Αυλώνα μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ο 21χρονος ή κατά δικό του ισχυρισμό 19χρονος Πακιστανός της Πάρου, μετά την σοκαριστική πλήρη ομολογία του για την κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς στην παραλία Χρυσή Ακτή. Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κατά την μεταφορά του απο την Σύρο στο Μεταγωγών, επικράτησε ένταση στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη της Χρυσής Αυγής έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και προκάλεσαν φθορές στην κλούβα.

Η απολογία του 21χρονου τον ανακριτή είναι ανατριχιαστική και δείχνει ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και ο ίδιος έπραξε με πλήρη γνώση της κατάστασης.

«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα -βάρους πέντε κιλών- πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα... Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου, στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό. Την ακινητοποίησα και της το πήρα. Ομως εκείνη κουνιότανε και άρχισα στην αρχή να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα. Της έβγαλα το παντελόνι και το μαγιώ και την κακοποίησα. Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα με τα ρούχα της! Της είχα βγάλει το παντελόνι και το μαγιώ και τα πέταξα μακριά για να μην τρέξει γρήγορα και ζητήσει βοήθεια. Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την κτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου..» κατέθεσε στον ανακριτή.

Χθες το απόγευμα και μετά την ομολογία του μεταφέρθηκε με πλοίο απο την Σύρο, στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να μεταβεί στο Μεταγωγών και από κει στις φυλακές της Αυλώνας όπου μεταφέρονται οι ανήλικοι εως 21 ετών.

Κατά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, περίπου 30 μέλη της Χρυσής Αυγής, που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πλοίο φωνάζοντας συνθήματα, απωθήθηκαν αρχικά από τους άνδρες του Λιμενικού, αλλά τελικά, όταν άνοιξε ο καταπέλτης του πλοίου, κατάφεραν να επιτεθούν εναντίον του οχήματος της αστυνομίας, σπάζοντας μάλιστα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Τελικά το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να ξεφύγει απο τον κλοιό. Ο δράστης πέρασε τη νύχτα στο Μεταγωγών του Πειραιά και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στις φυλακές της Αυλώνας.

Χθες, κύρια ανάκριση διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του Πακιστανού, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης απασχολείτο στην επιχείρησή του χωρίς να διαθέτει την προαπαιτούμενη άδεια και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ