Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται να... πουλήσει ρούχα - iefimerida.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται να... πουλήσει ρούχα

Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται να... πουλήσει ρούχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σχεδιασμό και την πώληση ρούχων περνά η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας και να προωθεί τις δικές της δημιουργίες, μέσω ενός e-shop.

H διαδικτυακή της επιχείρηση αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε στην Espresso: «Η ιδέα ξεκίνησε όταν με μια στενή μου συνεργάτιδα συνειδητοποιήσαμε ότι παίρναμε κάτι πολύ απλό και με λίγες αλλαγές και προσθέτοντας κάποιο αξεσουάρ, καταφέρναμε να το κάνουμε εντελώς διαφορετικό. Αρχικά, λοιπόν, είχαμε πολλά κομμάτια που τα φτιάχναμε επάνω μας αλλιώς ή που σκεφτόμασταν, σχεδιάζαμε και λέγαμε σε μοδίστρες και μας τα έκαναν τα οποία είχαν κερδίσει πολύ θετικά σχόλια.

Έτσι, είχαμε αποφασίσει πως θα τα κάναμε για εμάς, θα έχουμε δηλαδή κάποιον να του δίνουμε τα πατρόν και να τα φοράω μετά στην εκπομπή. Τα σχόλια μάλιστα ήταν τόσο καλά και θετικά που αμέσως σκέφτηκα: " Γιατί μόνο να τα φοράω και να μην τα πουλάω κιόλα, δίνοντας την ευκαιρία να τα φορούν και άλλες γυναίκες'';»

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα μοντέρνα για όλες τις ώρες σε προσιτές τιμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ