Daily Mail: Η Ελλάδα απαλλάσσεται από τους παράνομους μετανάστες - iefimerida.gr

Daily Mail: Η Ελλάδα απαλλάσσεται από τους παράνομους μετανάστες

Daily Mail: Η Ελλάδα απαλλάσσεται από τους παράνομους μετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να επιλύσει το μεταναστευτικό, αρχής γενομένης της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail η οποία δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα απαλλάσσεται από τους παράνομους μετανάστες. Χιλιάδες έχουν εντοπιστεί και είναι έτοιμοι για απέλαση».

Η εφημερίδα παραθέτει τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για 6.000 αλλοδαπούς που προσήχθησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου και τους 1.600 που αναμένεται να απελαθούν.

Στο άρθρο φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Νίκου Δένδια ο οποίός χαρακτήρισε μείζον θέμα το μεταναστευτικό για την ελληνική κοινωνία, λέγοντας πως πρέπει να δημιουργηθεί

«Ένα 80% των μεταναστών που έχουν προορισμό την Ευρώπη φτάνουν μέσω της Ελλάδας. Όμως τα καταστροφικά οικονομικά προβλήματα της χώρας και το υψηλό ποσοστό ανεργίας χειροτερεύουν το πρόβλημα. Υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 μετανάστες μπαίνουν στην χώρα κάθε χρόνο, ενώ λέγεται ότι ένα εκατομμύριο ζει μόνιμα στην Ελλάδα, της οποίας ο πληθυσμός αγγίζει τα έντεκα εκατομμύρια», αναφέρει η εφημερίδα.

Στο δημοσίευμα γίνεται και λόγος για την Χρυσή Αυγή και η ολοένα και αυξανόμενη δημοτικότητά της η οποία έφτασε έως το 7% επιτρέποντάς της την είσοδο στην Ελληνική Βουλή.

«Η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε το 7% στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Είχε την υποστήριξη πολλών νέων Ελλήνων που κατηγορούν τους μετανάστες για την ανεργία», γράφει το κείμενο.

Στην συνέχεια αναφέρεται και η περίπτωση του αποκλεισμού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, της Βούλας Παπαχρήστου η οποία περιγράφεται ως «η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν και υποστηρίκτρια της Χρυσής Αυγής που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όταν ανήρτησε ρατσιστικό tweet σχετικά με τους μετανάστες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ