Πακιστανός: «Φοβήθηκα ότι θα με πιάσουν και της πέταξα πέτρα πέντε κιλών στο κεφάλι» - iefimerida.gr

Πακιστανός: «Φοβήθηκα ότι θα με πιάσουν και της πέταξα πέτρα πέντε κιλών στο κεφάλι»

Πακιστανός: «Φοβήθηκα ότι θα με πιάσουν και της πέταξα πέντε κιλά πέτρα στο κεφά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που οδήγησαν στη φρικτή εγκληματική πράξη κατά της 15χρονης στην Πάρο ανέφερε ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος είναι πλέον προφυλακιστέος.

Ο 21χρονος Πακιστανός μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με αλεξίσφαιρο και μάσκα, μολονότι ο εισαγγελέας έχει επιτρέψει στο παρελθόν τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών επικίνδυνων κακοποιών.

Οι αστυνομικοί είχαν σχηματίσει κλοιό γύρω του ενώ κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να τον αναλάβει με αποτέλεσμα να οριστεί δικηγόρος η Αλέκα Δήμου από τη Μύκονο.

Η κυρία Δήμου, μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε ότι ο λόγος σύμφωνα με τον Πακιστανό που πλησίασε το κορίτσι ήταν η κλοπή του κινητού της όμως όταν την είδε του άρεσε και ήθελε να κάνει μαζί της σεξ.

Ο Πακιστανός στη συνάντηση που είχε με τη δικηγόρο του υποστήριξε ότι φοβήθηκε και γι΄ αυτό το λόγο έριξε μια πέτρα στο κεφάλι της ανήλικης που είχε σαν αποτέλεσμα να της προκαλέσει συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο.

Ο μανιακός της Πάρου σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Δήμου συζητάει συγγνώμη από την οικογένεια Παπαδομιχελάκη και την 15χρονη Μυρτώ.

Παράλληλα η κυρία Δήμου καταγγέλλει ότι κανένας συνάδελφος της δεν ανέλαβε την υπεράσπιση του δράστη κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανένας δικηγόρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ