Δένδιας: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν γκέτο μεταναστών στις πόλεις - iefimerida.gr

Δένδιας: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν γκέτο μεταναστών στις πόλεις

Δένδιας: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν γκέτο μεταναστών στις πόλεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινή, χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στην Θράκη στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών, ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, μετά τις αντιδράσεις στην Κομοτηνή και την Ξάνθη για την μετατροπή των σχολών της ΕΛ.ΑΣ σε κέντρα φιλοξενίας, ο Νίκος Δένδιας καθησύχασε διαβεβαιώνοντας πως οι σχολές δεν πρόκειται να κλείσουν.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως έκανε λόγο για ομαλή εξέλιξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», ενώ τόνισε πως υπάρχει σεβασμός τόσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όσο και για την ασφάλεια των πολιτών.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Δένδιας, τόνισε πως το μεταναστευτικό είναι ένα μείζον πρόβλημα, ενώ θα γίνει φύλαξη και στεγανοποίηση των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο και ότι «δεν θα επιτρέψουμε να καταληφθούν οι πόλεις και να γίνουν γκέτο μεταναστών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ