Λάκης Γαβαλάς: Από τα ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο, γενέθλια στη φυλακή - iefimerida.gr

Λάκης Γαβαλάς: Από τα ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο, γενέθλια στη φυλακή

Λάκης Γαβαλάς: Από τα ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα φετινά γενέθλια του Λάκη Γαβαλά ήταν μάλλον τα χειρότερα της μέχρι σήμερα ζωής του, καθώς αντί να τα περάσει με λαμπερούς προσκεκλημένους στο σπίτι του στη Φτελιά της Μυκόνου, γιόρτασε μόνος του στη φυλακή όπου βρίσκεται.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Espresso, ο Λάκης, ο οποίος είχε γενέθλια χτες, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δέχεται ελάχιστες επισκέψεις από τους πολύ κοντινούς του φίλους που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο της showbiz και τον σοφέρ του.

Μέχρι πέρυσι, ο επιχειρηματίας γιόρταζε την ημέρα των γενεθλίων του στη βίλα του στη Φτελιά της Μυκόνου, όπου το «παρών» έδιναν Έλληνες και ξένοι επώνυμοι και γλεντούσαν μέχρι το πρωί. Μέσα σε ένα χρόνο όμως τα πάντα άλλαξαν και από τη χλιδή και τη διασημότητα ο επιχειρηματίας βρέθηκε στον Κορυδαλλό με χρέη, κατασχέσεις και την εταιρία LAK να έχει βάλει λουκέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ